Doctors Abroad Orvosi, Egészségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8200 Veszprém Cserhát 3/a tel.: 06303314352 e-mail: info@doctorsabroad.hu


© Copyright 2009-15 Doctors Abroad
belgiumi orvosi állás
DOCTORS ABROAD
A belgiumi orvosi munka

Szaktanácsadás és állásközvetítés orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak külföldi munkavállaláshoz immáron 18 országba professzionális színvonalon
®
®
Jelentkezés itt       vagy telefonon a 06-30-331-4352

 
 
 
 
 
 
 
Belga sürgősségi állás
orvosi állásaink Belgium

DOCTORS ABROAD
Healthcare Consulting


A belgiumi orvosi munka

®

DOCTORS ABROAD
Healthcare Consulting


A belgiumi orvosi munka

Élet Belgiumban
Orvosi állások Belgium
 
Állások

»  SBO sürgősségi betegellátás (szakorvos)
»  SBO sürgősségi betegellátás (szakorvos jelöltet)
»  Belgyógyász szakorvos (általános belgyógyászat szakorvos)
»  Belgyógyász szakorvos (általános belgyógyászat szakorvos jelölt)
»  Aneszteziológus (szakorvos)
»  Aneszteziológus (szakorvos jelölt)

Elsősorban sürgősségi állásokra keresünk orvosokat. 1 év integráció után lehetőség nyilik bármely szakirányba való bekapcsolódásba.
A meghirdetett állások folyamatosan változnak, kérem mindenkor érdeklődjük kollegáinknál vagy honlapunkon.


 
Doctors Abroad    Belgium           
Ha ön nem tud Franciául vagy Hollandul kérem belgiumi állásra NE jelentkezzen.
    Belgium a világ egyik legszínesebb, multikulturális állama, csodálatos természeti adottságokkal, csatornákkal taglalt vidék ahol a nyugati gazdasági jólét a vidéki nyugalommal párosul. Belgium a művészetek, a csokoládé, a sör és újabban az Európai Uniós bürokraták országa. Legfőbb jellemzője a kulturális sokszínűség és a nyitott szellemiség. Belgium, hivatalos nevén a Belga Királyság egy etnikailag és nyelvileg megosztott ugyanakkor egységes nyugat-európai ország; állampolgárai három jól elkülöníthető csoportja a hollandul beszélő flamandok, a franciául beszélő vallonok és az ország keleti részén élő német közösség.
    Belgium lakossága 2011-ben 11 007 20 fő volt, az ország népsűrűsége 355 fő/km. További információ Belgiumról itt. Az ország területe három fő földrajzi tájegységre oszlik: a tengerparti sík vidék észak-nyugaton, a központi plató, és az Ardennek felvidék az észak-keleti részen.  Klímája mérsékelt óceáni, nagy csapadékmennyiséggel minden évszakban. Az átlaghőmérséklet 3 °C januárban és 22 °C júliusban, a csapadék 78 mm júliusban. A telek általában enyhék, az Ardenneket kivéve kevés hóval. Nyáron is gyakori a hűvös, esős időjárás, habár éghajlata még mindig jóval kedvezőbb Angliánál. Az éves átlaghőmérséklet 11,2 fok.

    A kikötők, csatornák, vasutak és utak kitűnő közlekedési infrastruktúráját fejlesztette ki, hogy integrálja iparát minden szomszédjával. Belgium az EU egyik alapító tagja. 1999-ben Belgium bevezette az eurót, az egységes európai fizetőeszközt, mely 2002-ben felváltotta a belga frankot. Az ország a 8. helyen áll a 2010-es ENSZ Humán Fejlődési Indexben. Úgyszintén a világ 10 legmagasabb GDP-vel rendelkező országok közé tartozik. Belgiumban a labdarúgás és a kerékpározás a legnépszerűbb sportágak. Gasztronómiai különlegességei a belga sörök, csokoládé, illetve a csokoládé-alapú pralinék, asztali szőlő vagy belga csemegeszőlő. Számos kiemelkedő belga étterem található meg a leghíresebb éttermi útmutatók, mint pl. a Michelin Guide lapjain. További információ Belgiumról itt.

Regisztráljon most a Doctors Abroad-dal.           
Doctors Abroad a Blogspot -on.
Doctors Abroad a Twitter -en.
Doctors Abroad a Facebook -on.
Doctors Abroad a Skype -on.
Doctors Abroad a Digg -en.
Kövessen minket az alábbi lapokon
Ajánlj egy kollégát
Ajánlj egy álláskereső kollegát és keress vele pénz (300 Euró/Fő) Íme a  "Hopper" ajánló programunk.

Belgiumi kórházak számára keresünk elsősorban szakvizsgával rendelkező szakorvosokat, hosszú távú 1-3 éves állásokban amelyek igény szerint hosszabbíthatók. 
Doctors Abroad LinkedIn