DOCTORS ABROAD
Healthcare Consulting


A Svédországi orvosi munka

 
DOCTORS ABROAD
A svédországi orvosi munka

Szaktanácsadás és állásközvetítés orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak külföldi munkavállaláshoz immáron 18 országba professzionális színvonalon
®
®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doctors Abroad Orvosi, Egészségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8200 Veszprém Cserhát 3/a tel.: 06303314352 e-mail: info@doctorsabroad.hu


© Copyright 2009-15 Doctors Abroad
svédországi orvosi állás
Svédországi kórházak számára keresünk szakorvosokat a medicina összes szakterületén hosszú távú 3-5 éves orvosi állásokban, amelyek igény szerint hosszabbíthatók. 
Regisztráljon most a Doctors Abroad-dal.
Doctors Abroad a Blogspot -on.
Doctors Abroad a Twitter -en.
Doctors Abroad a Facebook -on.
Doctors Abroad a Skype -on.
Doctors Abroad a Digg -en.
Kövessen minket az alábbi lapokon
Ajánlj egy kollégát
Ajánlj egy álláskereső kollegát és keress vele pénz (300 Euró/Fő) Íme a  "Hopper" ajánló programunk.

Svédországi orvosi állás
Sweden Medical Jobs
Svédországi orvosi állások
Svéd szakorvosi állások    Doctors Abroad   
Élet Svédországban
Svédországi orvosi állások
   Svédország Skandinávia legnépesebb állama. A nyugati határán fekvő hegyvonulat Norvégiától választja el, a Balti-tenger északi végében fekvő Bothnia-öblön pedig Finnországgal osztozik. Az ország déli része jellemzően mezőgazdasági terület, míg észak felé haladva egyre nagyobb területeket borít erdőség. A népsűrűség is délen nagyobb: sűrűn lakott a Mälaren-tó völgye és az Öresund-vidék.  Az ország parlamentje, a Riksdag , 1971 óta egykamarás rendszerben működik; 349 tagját arányos képviseleti rendszer alapján, négyéves időszakra választják. Svédországban legalább 17 000 számi (lapp) nemzetiségű őslakos él; ők elsősorban rénszarvastenyésztéssel foglalkoznak. További nemzeti kisebbséget alkotnak a finnek.

    A svéd ipar jellegzetes exportcikkei a személygépkocsik, a gépipari és acéltermékek, az elektronikus eszközök, a hírközlési berendezések és a papíripari termékek.
    Ami a kultúrát illeti, Mauritz Stiller és Victor Sjöström úttörő szerepet játszott a filmművészet hőskorában; később a rendező Ingmar Bergman mellett olyan filmcsillagok öregbítették a svéd kultúra hírnevét, mint Greta Garbo, Ingrid Bergman és Anita Ekberg. A könnyűzene kedvelői körében máig népszerűek a 70-es évekbeli svéd sztárcsapat, az ABBA régi slágerei. A svéd konyha különlegessége a smorg?sbord (ínycsiklandozó falatokat tartalmazó "svédasztal"); ugyancsak kedvelt étel a balti hering, a borsóleves és a palacsinta.
Állások

»  medicina összes szakterületén hosszú távra, szakvizsga megléte kötelező.
 
Doctors Abroad LinkedIn