1.    Szaktanácsadás  (Beginning Pack)

Komplett, professzionális szolgáltatás, ami a magyarországi kezdetektől az angliai és egyéb külföldi munkavállalásig elkíséri önt. 70- 90 perces rugalmas tanácsadás, prezentáció a szükséges Magyar és Angol dokumentumokról, szervekről, intézményekről amik elengedhetetlenek a munkavállasához.  Segítség az angol klinika gyakorlat megszerzésében. Úgyszintén magába foglalja a kapcsolatfelvételt angliai ügynökségünkkel, aki beszerzi önnek az Angliai dokumentumait és intézi állásközvetítését.


2.    Szaktanácsadás (Beginning Plus Pack)

Magába foglalja a  Beginning Pack konzultációját és további telefonos vagy e-mailes segítségnyújtás és tanácsadást abban az esetben ha elakadna az ügyintézésben.  

3.    Szaktanácsadás már Angliában dolgozóknak (Advance Pack)

70 perces rugalmas tanácsadás, már külföldi szakmai tapasztalattal rendelkezők részére. (Orvosi-felelősség biztosítási kérdések, karrier tanácsadás, portfolió optimalizálás, tanfolyamok, Royal College -okról,  szakvizsga elismertetés, research állások és egyéb speciális igények).

4.    Karrier tanácsadás
 
Karrier tervevés orvosok és medikusok részére. Hogy ön felkészülten nézzen szembe az orvosi munkaerő piac kihívásaival. Tanácsadás keretében elmondjuk önnek, milyen tanfolyamokra, vizsgákra lenne szüksége, hogy a rezidens képzést már egyből Angliában tudja elkezdeni év kihagyás nélkül. Felkészítjük arra, hogy zökkenő mentesen, mihamarabb be tudjon kapcsolódni az Angol rezidens képzésbe. Minden amiről önnek tudni kell, hogy sikeres orvos legyen (PhD., tanfolyamok, továbbképzések, külföldi tréning, cseregyakorlatok és kutatói állások).


DOCTORS ABROAD
Healthcare Consulting


Az angliai orvosi munka
 
 
Doctors Abroad Orvosi, Egészségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8200 Veszprém Cserhát 3/a tel.: 06303314352 e-mail: info@doctorsabroad.hu


© Copyright 2009-15 Doctors Abroad
5.    Angol szakmai Curriculum vitae szerkesztése

Professziónális angol szakmai önéletrajz szerkesztés.


6.    Angliai portfólió készítés:

Angliában minden orvos köteles egy úgynevezett  portfoliót felépíteni ami minden egyes állásinterjú alkalmával szükséges. Olyan ez mint az útlevél a határon. Egy átlagos, 2 éve végzett angol orvos portfoliója körülbelül 100 oldalas. Amennyiben rendelkezik a megfelelő dokumentációval portfolióját elkészítjük. Elsősorban angliai munkatapasztalattal rendelkezők részére ajánljuk, aki hivatalos szakképzési posztokra pályáznak.

7.    Állásközvetítés: A munkaközvetítés ingyenes. Regisztráció itt.

Állásközvetítés 20 éve működő Angliai és Németországi orvosi- munkaerő közvetítő partnerünk segítségével. Ön választja meg milyen szakterületen, milyen régióban, milyen szinten és mennyit szeretne dolgozni. Igény szerint lehetőség van az adott kórház által biztosított szállás igénylésére, melynek költségét a közvetítő cég állja. Rugalmas munkavégzési lehetőség. Nem kell otthoni állását feladnia, hisz vállalhat hétvégi ügyeleti munkát, vagy dolgozhat szabadsága alatt is! Csak angliai munkatapasztalattal rendelkezőknek. Klinikai kutatás külföldön nem számít munkatapasztalatnak. Ha nincs angliai munkatapasztalata kérem válassza szaktanácsadásunkat az 1-es vagy 2-es pont.
9.    Orvos peres képviselet (magyarországi)

Partnerünk 30 éves Jogi tapasztalattal és képviselettel rendelkező ügyvédeink állnak  minden hazai orvos rendelkezésére az ország egész területén, nemcsak peres ügyekben További információ itt.


10.    Angol szakmai szakkönyvek és segédanyagok árusítása

Angol szakmai nyelvtanuláshoz, továbbképzéshez, vizsgára való felkészüléshez. Oxford Handbook sorozat.
Tematikus szakkönyvek amelyek tartalmazzák az adott szakirányba tartalmazó teljes tudásanyagot és ezenfelül az ezekhez kapcsolódó aktuális szakmai protokollokat, rövidítéseket és algoritmusokat, amik feltétlenül szükségesek a megfelelő szakmai nyelv elsajátításához.

Szolgáltatásaink áraihoz kattintson ide
(Áraink az ÁFA -t tartalmazzák.)
angliai orvosi állás
Honlap angol nyelven
Honlap magyar nyelven
(új !)
Árlista
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOCTORS ABROAD
A külföldi orvosi munka

Szaktanácsadás és állásközvetítés orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak külföldi munkavállaláshoz immáron 18 országba professzionális színvonalon
®
®
állás jelentkezés külföld
Regisztráljon most a Doctors Abroad-dal.
 
 
 
 
 
 
 
orvosi állások külföld
A&E azaz Sürgősségi szakorvost
Aneszteziológust
Általános orvos (rezidens)
Általános sebészt
Belgyógyászt
Bőrgyógyászt
Fej és- nyak sebészt
Fül-orr-gégészt
Gastroenterológust
Gyermek-gyógyászt
Gyermek-sebészt
Háziorvost
Ideggyógyászt
Idegsebészt
Mikrobiológust
Patológust
Radiológust
Traumatológust és Orthopédust
Szemészt
Szülészt-nőgyógyászt
Urológust

féléves rezidenstől -  főorvosi szintig

Azonnal betölthető állások. Jelentkezzen most!
Az alábbi szakterületen keresünk orvosokat Angliába és Németországba


8.    Szakfordítás és tolmácsolás

Partner budapesti szakfordító irodánk 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Jól képzett munkatársainkkal több, mint 40 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Kérjük küldje el részünkre a fordítani kívánt anyagot az info@doctorsabroad.hu email címre, és rövid időn belül elküldjük árajánlatunkat anyagára.